![]() |
កង្វះខាតនៃអង់ហ្ស៊ីម |
អង់ហ្ស៊ីមរបស់ប្រព័ន្ធរំលាយអាហារពិតជាមានសារះសំខាន់ខ្លាំងណាស់ ពីព្រោះវាជួយធ្វើអោយក្រពះ
ធ្វើការរំលាយអាហារបានប្រសើរ។ មិនតែប៉ុណ្ណោះវាក៏អាចជួយ
រាងកាយស្រូបយកសារ ជាតិចញ្ចឹមពីអាហារបានផងដែរ។ តែប្រសិនបើអង់ហ្ស៊ីមរបស់ប្រព័ន្ធរំលាយ
អាហារមានការចុះអន់ខ្សោយ វាអាចបណ្តាលធ្វើអោយពោះ យើងហើម និងផលប៉ះពាល់ផ្សេងៗជាច្រើនទៀតផងដែរ។
កត្តាដែលធ្វើអោយអង់ហ្ស៊ីមរបស់
ប្រព័ន្ធរំលាយអាហារចុះអន់ថយមាន៖
. មកពីអាយុយើងកាន់តែច្រើន
. ការញ៉ាំអាហារឡាយឡំគ្នាធ្វើអោយមានការរលាកក្នុងក្រពះ
. អាស៊ីតក្នុងក្រពះមានកម្រិតតិចតួច
. ការកើនឡើងនៃពពួកបាក់តេរី ផ្សិត និងប៉ារ៉ាស៊ីត
. មកពីភាព ស្មុគស្មាញ
. ការញ៉ាំអាហារឡាយឡំគ្នាធ្វើអោយមានការរលាកក្នុងក្រពះ
. អាស៊ីតក្នុងក្រពះមានកម្រិតតិចតួច
. ការកើនឡើងនៃពពួកបាក់តេរី ផ្សិត និងប៉ារ៉ាស៊ីត
. មកពីភាព ស្មុគស្មាញ
ដូច្នេះប្រសិនបើអ្នកមានបញ្ហាទាក់ទង
នឹងការរំលាយអាហារមិនបានល្អ អ្នកគួរតែទៅពិគ្រោះជាមួយនឹងវិជ្ជបណ្ឌិតដើម្បីទទួលការណែនាំ។
0 comments:
Post a Comment